Χριστούγεννα στη γιαγιά!

Στις διακοπές των Χριστουγέννων το σπίτι της γιαγιάς είναι πρώτο στη λίστα προτίμησης των παιδιών αλλά και της δικής μας.Ζεστή ατμόσφαιρα,χαρούμενα πρόσωπα,νόστιμο φαγητό και επιτέλους κάποιος να μας κάνει όλα τα χατίρια.Νομίζω πως κι'εγώ ως παιδί όλα αυτά ήταν τα αγαπημένα μου και ειδικά το τελευταίο.

 Προσωπικά θέλω τα παιδιά να έχουν σχέση με τον παππού και τη γιαγιά αρκεί αυτός ο δεσμός να μην παρεμβαίνει στις κατευθύνσεις της υπόλοιπης οικογένειας.Έχω ζητήσει για παράδειγμα να τηρούνται κάποια πράγματα στον τομέα της διατροφής και μπορώ να πώ ότι η μία γιαγιά τα τηρεί σχεδόν με ευλάβεια η άλλη ξεφεύγει κάπως άλλα που θα πάει θα μπεί και αυτή στη λογική μας,εφόσον πρόκειται για την υγεία και την ανάπτυξη τους.

Εύχομαι να μαζέψουν πολλές αναμνήσεις,να περάσουν όμορφα και μεγαλώνοντας να θυμούνται με αγάπη και νοσταλγία αυτές τις πολύτιμες μέρες.Ξεκουραστείτε όλοι,χαλαρώστε και για λίγο αφήστε τα προβλήματα στην άκρη,άλλωστε τι θα μας μείνει στο τέλος,μόνο οι όμορφες στιγμές.

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

2 σχόλια:

  1. Ta kalutera xristougenna einai me tis giagiades kai me ton pappou na kathetai katw sto xali mazi sou kai na paizi mazi sou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως έτσι είναι!!Μακάρι να γυρνούσε ο χρόνος πίσω,έστω και για πολύ λίγο.

      Διαγραφή