«ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ» Η ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΙΝΑΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ!


Η Μανίνα Ζουμπουλάκη σε συνέντευξη της έχει πει πως για να είναι καλό ένα βιβλίο χρειάζεται να έχει " Έναν δυνατό κεντρικό χαρακτήρα και ένα δεύτερο δυνατό χαρακτήρα ως ερωτικό ενδιαφέρον ή αντίπαλο δέος.Πρέπει να έχει δράση,να μην είναι στατικό.Βάθος,να αποκαλύπτει κάτι για την ανθρώπινη φύση".
Σίγουρα όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο νέο της βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος με τίτλο «Ακουσέ με».
Η κινηματογραφική γραφή της Ζουμπουλάκη δεν σε αφήνει αδιάφορο.Μια ταινία μυστηρίου εκτυλίσσεται μπροστά σου και μέσα από τις σελίδες του βιβλίου η Δώρα,η κεντρική ηρωίδα ακροβατεί ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.

Άνεργη φιλόλογος η ίδια ,βιοπορίζεται ξεναγώντας τουρίστες στην Αθήνα, έρχεται αντιμέτωπη με το θέαμα της δολοφονίας ενός άστεγου.Την ημέρα που βλέπει τον πρώτο νεκρό άστεγο ξεναγεί μια παρέα γυναικών από την Σουηδία και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.Νιώθει πως διαβάζει τις σκέψεις των άλλων και ενώ οι δολοφονίες πληθαίνουν αυτή αισθάνεται τον δολοφόνο απειλητικά δίπλα της.




Βρείτε το βιβλίο εδώ.

Στην Αθήνα του σήμερα με τα τόσα προβλήματα η συγγραφέας τοποθετεί την ηρωίδα,την βάζει σε διαδικασία να ερωτευτεί,να απογοητευτεί,να αναρωτηθεί και να αναμετρηθεί με τη λογική.Φόνοι,προδοσίες,μυστικά συνθέτουν τη νέα αστυνομική ιστορία της Μανίνας Ζουπουλάκη.

Στις 314 σελίδες του βιβλίου θα βρείτε και πολλά στοιχεία μυθολογίας,αγαπημένο θέμα της συγγραφέας.Η ίδια τα μεταφέρει στην πιο "ανεβαστική" τους μορφή και όχι με αυτήν που ίσως θυμάστε από τα σχολικά εγχειρίδια.



Το «Ακουσέ με» είναι το δεύτερο μέρος μιας τριλογίας που ξεκίνησε με το «Κάτι μου κρύβεις» και την ίδια ηρωίδα την Δώρα,μια σύγχρονη γυναίκα με χαρίσματα και αδυναμίες που ζει στην Αθήνα και βιώνει τα προβλήματα της εποχής της.Αναζητήστε το και σίγουρα θα σας κρατήσει την καλύτερη παρέα!




nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου