ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ


Πείτε μου ότι έχετε σκεφτεί να περάσετε τις διακοπές σας χωρίς  τα απαραίτητα βιβλία που θα σας κρατήσουν συντροφιά;Και κυρίως αναφέρομαι σε αυτά τα ατελείωτα μεσημέρια που η γκρίνια χτυπάει κόκκινο γιατί τα μικρά μας αγγελούδια(not) θέλουν να βγουν έξω να παίξουν και εσείς τους λέτε πόσο ζέστη έχει και να περιμένουν λίγο ακόμη.Σας έχω τη λύση,δηλαδή όχι εγώ αλλά οι εκδόσεις Μεταίχμιο!
Δύο Βιβλία παραλάβαμε την προηγούμενη εβδομάδα και κοντεύουμε να τα τελειώσουμε. Το πρώτο «Ζωγραφιές και Παιχνίδια για ξένοιαστες διακοπές» απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών και πάνω.Το δίνεις στο παιδί και κάτω από μια σκιά παρέα με παγωμένη λεμονάδα αυτό θα βρει μέσα ιδέες για σκίτσα,ζωγραφιές ενώ θα κληθεί να βρει και τη σωστή διαδρομή σε λαβύρινθους.




Ζωηρά χρώματα,όμορφες και έξυπνες εικόνες θα κρατήσουν το παιδί απασχολημένο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθεί. Είναι μια ωραία πρόταση αν θέλετε να ξεφύγετε από τα γνωστά βιβλία διακοπών που αποτελούν επανάληψη της σχολικής τάξης που μόλις ολοκλήρωσε το παιδί.

Το επόμενο βιβλίο «100 παιχνίδια για ευχάριστες ώρες στο ταξίδι» απευθύνεται σε μεγαλύτερα παιδιά, δηλαδή από 7 ετών και πάνω.Μια σειρά από κρυπτόλεξα,σταυρόλεξα,κουίζ,λαβύρινθους αλλά και φύλλα ζωγραφικής περιμένουν τη λύση τους.



Στα συν και των δυο βιβλίων είναι το μέγεθος,που εύκολα μπορεί να κρατήσει ένα παιδί χωρίς να κουραστεί ενώ έκπληξη αποτελεί και η εικονογράφηση με τα πρωτότυπα σκίτσα.Σας τα προτείνουμε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και αν θέλετε μπορείτε να τα βρείτε ηλεκτρονικά εδώ και εδώ!Επιπλέον στην ίδια σειρά κυκλοφορούν και άλλα βιβλία με έξυπνες και δημιουργικές δραστηριότητες,οπότε μόλις τελειώσετε αυτά υπάρχει και συνέχεια.


Καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι!!!!


nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου