ΠΕΙΤΕ "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!


Σε τρεις μήνες από τώρα ο μικρός μας θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια,οι εκδόσεις Μεταίχμιο φρόντισαν να ξεκινήσουμε τους εορτασμούς νωρίτερα με ένα "γιορτινό" και αγαπησιάρικο βιβλίο το "Χρόνια Πολλά"!
Είναι αυτό που θέλει κάθε μαμά για το μικρό της μωρό,ένα βιβλίο με χαρούμενες εικόνες,ζωηρά χρώματα και σκληρό χαρτί για να μην κόβεται εύκολα.Όλα αυτά τα βρίσκουμε στο βιβλίο "Χρόνια Πολλά" από τη σειρά Διαβάζω και Διασκεδάζω των εκδόσεων Μεταίχμιο.



Το κουνελάκι έχει τα γενέθλιά του και περιμένει από εσάς να του αποκαλύψετε τα δώρα και την τούρτα του αφού το βιβλίο είναι διαδραστικό και κρύβει εκπλήξεις που μικρά χεράκια καλούνται να ανακαλύψουν.Ιδανικό για μωρά και νήπια που σίγουρα θα διασκεδάσουν με τις κινούμενες εικόνες και θα ακούσουν με ευχαρίστηση τους διαλόγους γραμμένους σε έμμετρους στίχους.



Τη μετάφραση του βιβλίου έχει επιμεληθεί η Ειρήνη Χριστοπούλου και η εικονογράφηση είναι του Γιου-Χσουάν Χουάνγκ.Εσείς μπορείτε να το αναζητήσετε ηλεκτρονικά εδώ αλλά και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Σας φιλώ
Δέσποινα












nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου