ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΑΣ!ΠΩΣ;ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!


Τώρα αν αυτό που θα σας δείξω δεν είναι ενδιαφέρον τότε τι είναι;Ένα βιβλίο που ζωντανεύει και  μπορείς να παίξεις μαζί του.Αυτό είναι το βιβλίο "Οι Δεινόσαυροι Επιστρέφουν " από τις εκδόσεις BITAR και τα livebooks.Ένα βιβλίο επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας όπου μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή που προσφέρει θα ζωντανέψει στο τάμπλετ ή το smartphone σας η ζούγκλα και οι διαφορετικοί δεινόσαυροι που καλείται να γνωρίσει το παιδί.



Με την καθοδήγηση και τη βοήθεια του γονιού και αφού γίνει η εγκατάσταση της εφαρμογής μπορεί το παιδί να κάνει βόλτες μέσα στις σελίδες του βιβλίου ,να αλλάξει τη θέση των δεινοσαύρων αλλά ακόμα και να βγει φωτογραφία μαζί τους.



Το βιβλίο της Κατερίνας Παπούλια είναι μια πολύ όμορφη ιστορία που μέσα από αυτήν δίνονται πληροφορίες για αυτά τα προϊστορικά ζώα με στοχευμένο τρόπο και χωρίς να κουράζουν το παιδί.Επιπλέον η εικονογράφηση με τις ρεαλίστικές εικόνες αποτυπώνει την άγρια ομορφιά αυτών των ζώων και δίνει την πραγματική τους διάσταση. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι πως εκτός από εικόνα μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να ακούσετε και τους βρυχηθμούς ενός δεινοσαύρου.


Οι περιπέτειες του Ντίνου του δεινοσαύρου θα σας διασκεδάσουν και θα σας εντυπωσιάσουν.Αν θέλετε να τις ζήσετε τότε σίγουρα πρέπει να αναζητήσετε το βιβλίο εδώ και να το κάνετε δικό σας.Αυτήν την  προσπάθεια αξίζει να τη στηρίξουμε και να επιβραβεύσουμε την ελληνική καινοτομία.

Στη συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε και το "Μαθαίνω την προπαίδεια με τη Ρενάτα",ένα πραγματικό εργαλείο για γονείς και εκπαιδευτικούς. Μείνετε με τα ΝΑΝΑΡΙΝΙΑ λοιπόν.

Σας φιλώ,

Δέσποινα

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου