ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ WOODILICIOUS!ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙ!



Τι γίνεται όταν ενώνεται η αγάπη για δημιουργία με το πάθος για νεωτερισμό;Γεννιέται κάτι όμορφο και αυτό αποδεικνύεται με τις δημιουργίες του Αλέξανδρου και της Αλεξάνδρας  από  τη Woodilicious. Μοναδικά κοσμήματα από ξύλο και γυαλί,το καθένα φτιαγμένο αποκλειστικά για αυτόν που θα το παραγγείλει.Ας αφήσουμε όμως να μιλήσουν οι ίδιοι για την δουλειά τους.
Ζευγάρι στη ζωή και στη δημιουργία ο Αλέξανδρος και η Αλεξάνδρα φτιάχνουν κοσμήματα στα οποία θα βρεις όνειρα και συναισθήματα που ο καθένας τους αποτυπώνει με δικό του τρόπο, σε αυτό που κάθε φορά δημιουργεί. Παρέα κάνουν αυτό που τόσο αγαπάνε, βάζοντας μεράκι, όρεξη και φαντασία. Αν κοιτάξεις προσεχτικά κάπου θα δεις και λίγη αγωνία, ένα καρδιοχτύπι, ξενύχτι, γέλιο, κούραση, προσπάθεια, δοκιμές, σπάσιμο μούτρων και πάλι από την αρχή...Η δημιουργία είναι ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια της ζωής τους γεμάτο εκπλήξεις και προκλήσεις! Η Woodililicious είναι ένα ταξίδι για τους ίδιους και ελπίζουν τα δικά τους“ταξίδια” να εμπνεύσουν και άλλους! 




Πως ξεκίνησε όμως αυτό το ταξίδι;

Ο Αλέξανδρος έτρεφε αγάπη για το ξύλο και την μετέδωσε και στην Αλεξάνδρα έτσι ξεκίνησαν να δημιουργούν οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό.Ζευγάρι με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες, διοχέτευσαν όλη την ενέργεια και το πάθος τους σε αυτό που τους προσέφερε η φύση,το ξύλο.




 Αργότερα θέλησαν να παντρέψουν υλικά και ψάχνοντας βρήκαν το γυαλί το οποίο φάνταζε κάτι μαγικό, πρωτότυπο και ήταν μια πρόκληση. Η ιδέα του κοσμήματος ανήκει στον Αλέξανδρο, εκείνος το έψαξε, διάβασε, αυτοδίδακτος σε όλα, δοκίμασε, ξαναδοκίμασε και τελικά πέτυχε. Η Αλεξάνδρα αποτέλεσε το στήριγμα του σε αυτό το εγχείρημα.



Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό!

Από την αρχή έως το τέλος,από τα πρώτα υλικά που είναι το υγρό γυαλί και το ξύλο μέχρι το τελικό αποτέλεσμα κάθε κόσμημα είναι μοναδικό.Ένα ένα χωριστά και όλα στο χέρι,οι ιδιοκτήτες της Woodilicious με πολύ μεράκι σμιλεύουν τα υλικά και σε εσάς φτάνει ένα κόσμημα που δεν μπορεί να φτιαχτεί ολόιδιο.Είναι τόση η αγάπη τους για αυτά, που όλα αφηγούνται μια διαφορετική ιστορία γεμάτη συναισθήματα και εικόνες.




Ωστόσο η Αλεξάνδρα προσπαθεί  να ισορροπήσει το ρόλο της μητέρας και της εργαζόμενης.Η ζυγαριά φροντίζουν πάντα να γέρνει στις όμορφες οικογενειακές στιγμές,σε αυτές που γεμίζουν μυαλό και καρδιά και χτίζουν όμορφες αναμνήσεις.Άλλωστε η οικογένεια είναι η πηγή της δύναμης όλων μας.Σε αυτό το εγχείρημα,εκτός από την οικογένεια τους βέβαια, βρήκαν και πολλούς φίλους υποστηρικτές,ανθρώπους που τους εμψύχωναν και στήριζαν κάθε τους βήμα.'Έτσι κατάφεραν και έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα.






Αυτοί οι δύο είναι ο ορισμός της «ισχύς εν τη ενώσει».Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον,ιδέες,μεράκι,στόχοι,φαντασία και το κυριότερο πολύ αγάπη τους οδηγούν στη δημιουργία των υπέροχων κοσμημάτων που μπορείτε να βρείτε στο instagram (πατήστε εδώ) αλλά και στο Facebook στη σελίδα τους εδώ.

Είναι όμως πολύ ευγενικοί και θέλησαν να σας κάνουν ένα δώρο στο προφίλ μας στο instagram (εδώ).Πηγαίνετε να διεκδικήσετε το κολιέ που βλέπετε στην αρχή της ανάρτησης!

Καλή επιτυχία!!!

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου