ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ!#challenge_accepted

Σε μπελάδες με έβαλε η Θεοδώρα από το korakla αφού μου ζήτησε να γράψω για το καλοκαίρι μου μέσα από εικόνες.Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;Έπρεπε να δω όλες τις φωτογραφίες και να διαλέξω κάποιες από αυτές και όταν πρέπει να το κάνω αυτό καλύτερα να μου ζητήσεις να ανέβω το Κιλιμάντζαρο(not).Διάλεξα λοιπόν κάποιες και σας τις παρουσιάζω
Αν είχε τίτλο αυτό το καλοκαίρι θα ήταν "Το καλοκαίρι της θηλάζουσας".Το μωρό μας γεννήθηκε το Μάϊο και λογικό ήταν όλο το επόμενο διάστημα να είμαστε με φούλ θηλασμό.

Ωστόσο καταφέραμε και κάναμε διακοπές,πήγαμε βόλτες και φυσικά θηλάζαμε παντού.Η αγαπημένη μας Χαλκιδική ήταν ο προορισμός μας,safe επιλογή,ειδικά για οικογένεια με βρέφος.



Τώρα θα μου πείτε εδώ δεν βλέπετε θάλασσα,ωστόσο στον Παράδεισο στο Μαρμαρά και συγκεκριμένα στο theroses έχει πολλά πλατάνια και περάσαμε πολύ ωραία ξαπλώνοντας από κάτω.

Κάναμε όμως και βουτιές,πολλές και αεροπλανικές που έλεγε ο γιος μου.


Φέτος είχαμε και υποβρύχιες λήψεις.


Μετά από τόσες βουτιές μας περίμενε πάντα ένα νόστιμο γεύμα και η αγαπημένη μας μέρα ήταν όταν ψητό ψάρι μύριζε σε όλη την αυλή.


Φυσικά δεν έλειπε και η αρχιτεκτονική στην άμμο με τον καλλιτέχνη να αφήνει πάντα την υπογραφή του.


Ήταν ένα μοναδικό καλοκαίρι γιατί ήταν το πρώτο μας με το μωρό και άλλο ίδιο δεν θα ξανάρθει.Κρατάω τα χρώματα από το ηλιοβασίλεμα που τόσο αγαπώ σε αυτό το μέρος και ανυπομονώ για το επόμενο(είμαι καλοκαιρινός τύπος εγώ).


Όπως λέει και το τραγούδι...Τον χειμώνα δεν τον θέλω..θέλω ψάθινο καπέλο...!

Σας φιλώ
Δέσποινα






nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

4 σχόλια:

  1. Τέλειες φωτό!!! Ευχαριστω που αποδεχτηκες την προσκληση μου κ μας ταξίδεψες κ πάλι πίσω στο καλοκαιράκι που κ μεις περιμένουμε όπως όπως κάθε χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε μέρα με ρωτάνε πότε θα έρθει το καλοκαίρι!Εγώ ευχαριστώ για την πρόσκληση!

      Διαγραφή
  2. Τι ωραία φωτογραφία με τον μικρό σου στον αέρα! σούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήξερα ποια να διαλέξω τόσες που ήταν οι φωτογραφίες με βουτιές!

      Διαγραφή