ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ!



Πείτε μου πραγματικά και ποία γυναίκα δεν θέλει ενώ θηλάζει να νιώθει και να είναι άνετα.Στα χρόνια που έχω θηλάσει τα δυο πρώτα μου παιδιά μπορώ να σκεφτώ πολλές άβολες στιγμές,κούρασης και νεύρων.Υπάρχουν βεβαία και είναι ακόμα περισσότερες οι μέρες που όλα πάνε καλά και έχεις την ευκολία του θηλασμού. Αυτό όμως που κυριολεκτικά με ενοχλεί στους βραδινούς κυρίως θηλασμούς ξέρετε ποιο είναι;
Το κρύο.Ναι καλά διαβάσατε το κρύο.Γιατί άντε το καλοκαίρι έχει ζέστη και είσαι μαι χαρά,με τα αέρινα νυχτικάκια σου αλλά το χειμώνα πραγματικά τρελαίνομαι αν θηλάζω και κρυώνω.Για να σας δώσω να καταλάβαιτε τι εννοώ θα σας περιγράψω μια τυπική νύχτα παράνοιας θηλασμού.

Έρχεται η άγια ώρα να βάλεις το μωρό για ύπνο,φοράς εσύ τις πυτζάμες σου και θέλεις να ξαπλώσεις μαζί του για να θηλάσεις.Ανεβάζεις την μπλούζα και ψάχνεις να ανοίξεις το σουτιέν θηλασμού. Αυτομάτως σου ανεβαίνει όλη η μπλούζα μέχρι πάνω στο λαιμό και κρυώνει η πλάτη σου.Το έχεις νιώσει και εσύ,έτσι;

Λες,ας βάλω ένα φανελάκι από μέσα και καταλήγεις να έχεις ξεχειλώσει τα αγαπημένα σου εσώρουχα που κάποια τα έχεις από εποχές προ παιδιών και τα έχεις ακριβοπληρώσει.Τώρα που είπα φανελάκι για δες εδώ κάτι τέλεια φανελάκια,έχε το νου σου θα έχει διαγωνισμό με αυτά.Πάμε στο θέμα μας όμως.Ας υποθέσουμε λοιπόν, πως φοράς πυτζάμα με κουμπιά,εδώ κάτι γίνεται,κάπως είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά μόνο εγώ κρυώνω και πάλι;

Άρχισα να ψάχνω, λοιπόν, κάτι άνετο που να βολεύει για τον θηλασμό και νομίζω πως βρήκα το κατάλληλο για μένα,που θα στο δείξω τώρα και θα σε καλύψει και εσένα.Μετά από έρευνα στο αγαπημένο μου διαδίκτυο έφτασα στο σωστό μέρος τη www.damakoupa.gr,μια ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει τα προϊόντα της στην Ελλάδα με εξολοκλήρου ελληνικές πρώτες ύλες.Η όαση της θηλάζουσας και όχι μόνο,βρήκα τέσσερις σειρές με άνετες πυτζάμες και επέλεξα αυτήν που βλέπεις στη φώτο.


       

Είναι τόσο μαλακή,έχει 90% βαμβάκι και 10% elastane και το κυριότερο είναι σταυρωτή μπροστά και με μια απλή κίνηση χωρίς να ανεβάζεις κάτι ή να ξεκουμπώνεις βάζεις εύκολα το μωρό στο στήθος και συνεχίζεις τον ύπνο σου χωρίς εκνευρισμό.



Εσείς,οι soon to be μανούλες  αλλά και αυτές που είστε σε περίοδο θηλασμού, μπορείτε να δείτε όλο το lookbook και να ετοιμαστείτε και για το μαιευτήριο αφού θα βρείτε νυχτικάκια με κουμπιά,ρομπάκια για την κλινική και πυτζάμες με κουμπιά και μεγάλο άνοιγμα,θυμηθείτε ότι υπάρχουν νούμερα έως και xxl!


Και τώρα πάμε στο ακόμα πιο καταπληκτικό.Φτάνει η ώρα που γεννάς και κοιτάς στον καθρέφτη την κοιλίτσα σου σουβενίρ μαζί με τα κιλά της εγκυμοσύνης.Για να νιώσω καλύτερα,επέλεξα και κολάν που κρατάνε το σώμα και δε θυμίζουν σφιχτούς κορσέδες.Είναι ψιλόμεσα και εκτός από το σώμα τονώνουν και την αυτοπεποίθηση μου.Α! Να μη ξεχάσω στη damakoupa θα βρείτε επίσης φορεματάκια σε Α γραμμή που δεν μαρκάρουν στην κοιλιά!Αυτό είναι και το ζητούμενο μας!

Η damakoupa κυκλοφορεί και στο facebook όπου και μπορείς να δεις φώτο από τις συλλογές και ότι νέο έχει η εταιρεία.Μη ξεχάσεις να την ακολουθήσεις και στο instagram,εξάλλου και ποιος δεν αγαπάει τα social media!Βέβαια αν θες να δεις την ποιότητα από κοντά δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη,να σημειώσω πως είναι ένας kids friendly χώρος και τα κορίτσια εκεί η Εύη και η Αναστασία θα σας εξυπηρετήσουν με πολύ αγάπη(Ολυμπιάδος & Γοργοποτάμου 2,Εύοσμος,56224).

Και επειδή σας σκέφτομαι όλους εσάς εξασφάλισα έκπτωση στις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα damakoupa.gr.Διαλέγετε το προϊόν που θέλετε και στην έξοδο,εκεί που ζητάει τον εκπτωτικό κωδικό θα πληκτρολογείτε τη λέξη NANARINIA και αυτομάτως θα έχετε 20% μείον από την αρχική τιμή!Σούπερ;


Για το τέλος κράτησα το καλύτερο,θα ακολουθήσει ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ γιατί κανείς δε μένει παραπονεμένος όταν βρίσκεται με μια αληθινή dama!Λοιπόν τα NANARINIA σε συνεργασία με την εταιρεία damakoupa σας  κάνουν δώρο ένα σετ φανελάκι με σλιπ.

Ο Διαγωνισμός τρέχει στο facebook,για να πάρετε μέρος ακολουθήστε τα παράκατω βήματα:



Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους στην Ελλάδα και οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από 24/10 έως και 28/10.

Καλή επιτυχία!!!

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

2 σχόλια:

  1. Πραγματικά, αυτή θα μπορούσε να είναι μία καλή λύση! Κι εγώ νιώθω την πλατούλα μου να κρυώνει το βράδυ όσο θηλάζω το μωρό και προσπαθώ να κουκουλώνομαι και να το κουκουλώνω κι εκείνο με τα σκεπάσματά μας! Καλώς σε βρήκα και καλή επιτυχία στη διεξαγωγή του διαγωνισμού σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή