ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!


Ωπ τι έχουμε εδώ;Οκτώβρη θα μου πείτε και σκέφτηκα να τον υποδεχτώ με μια συνταγή για μπισκότα.Βέβαια δεν ήταν αυτός ο καημός μου,όμως ανακάλυψα μέσα στο ντουλάπι μια μεγάλη συσκευασία με βρώμη η οποία λήγει το Δεκέμβρη ε και τι να κάνω είπα να την αξιοποιήσω.
Πραγματικά εμένα η βρώμη δε μου λεει κάτι σαν τρόφιμο τώρα πως βρέθηκε μέσα στο ντουλάπι μη με ρωτάτε.Ωστόσο με βοήθησε και φτιάξαμε μαζί με την κόρη μου μπισκοτάκια που βρήκαμε στη σελίδα theonewithallthetastes.com.

Ευτυχώς είχαμε όλα τα υλικά τα οποία είναι:

  • 100γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου(έβαλα φρέσκο αγελαδινό)
  • 70γρ ζάχαρη καστανή
  • 80γρ αλεύρι γ.ο.χ
  • 200γρ νιφάδες βρώμης
  • 100γρ σοκολάτα (έβαλα με 70% κακάο)
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 40 ml γάλα  
Πάμε στην εκτέλεση τώρα ξεκινώντας με το να χτυπήσουμε τη ζάχαρη με το βούτυρο,ξέρετε μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αυγό.Αφού ενωθούν και αγαπηθούν τα υλικά ρίχνουμε το αλεύρι και κάπου εδώ σταματάμε με το μίξερ.







 Έπειτα ανακάτεψα με μαρίζ και έριξα με τη σειρά το γάλα,τη βρώμη και τη σοκολάτα.Στο μεταξύ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς και στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί.


Με το μείγμα φτιάχνουμε μπαλάκια και τα πατάμε λίγο για να πάρουν τη μορφή μπισκότου πάνω στο ταψί.



 Ψήνουμε για 20 λεπτά και όπως λέει και η Ερμιόνη στο μπλόγκ της τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς (εγώ φυσικά έφαγα ένα μόλις τα έβγαλα,σιγά μην περίμενα)!



Είναι νόστιμα και μπορούν να συντροφέψουν τον καφέ σου αλλά και να πάνε με το παιδί στο σχολείο!

Καλή επιτυχία και καλό μήνα!

Σε φιλώ!
Δέσποινα

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

4 σχόλια:

  1. Και εγώ με την βρώμη δε τα πάω καλά.. όμως αυτά τα μπισκότα μου έχουν κάνει εντύπωση γιατί σίγουρα είναι πιο υγιεινά από τα απλά μπισκότα και εμείς αμα βρούμε τα σοκολατένια μπισκότα δεν ησυχάζουμε αν δε τα τελειώσουμε!! χαχαχα
    Πάντως όλο λέω να ξεκινήσω να ψήνω κάτι να μυρίσει και το σπίτι και όλο το αναβάλω για αργότερα.. Η βαρεμάρα μου έχει χτυπήσει κόκκινο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρα από τα μπισκότα και η βαρεμάρα η δική μου δεν είναι σε καλό δρόμο!!Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς βαρεμάρας!

      Διαγραφή
  2. Νόστιμα κι υγιεινά μπισκοτάκια, ότι πρέπει για κολατσιό! Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή