ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΙ! ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!


" Ένα παιδί που διαβάζει θα γίνει ένας ενήλικας που σκέφτεται"!Ακόμα λοιπόν,  και τα πολύ μικρά παιδιά, από βρέφη δηλαδή είναι πολύ σπουδαίο να έρχονται σε επαφή με ένα βιβλίο. Εσείς μπορείτε να τους το διαβάζετε και να του εξηγείται τι βλέπουν μέσα σε αυτό. Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω δύο βιβλία της Jeanette Rowe, που απευθύνονται σε αυτό το απαιτητικό κοινό, την εικονογράφηση των οποίων μάλιστα έχει κάνει η ίδια.
                              

                                       ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ




Το καρτονέ αυτό βιβλίο είναι γεμάτο χρώματα και όμορφες εικόνες. Τα πολύ μικρά παιδάκια, θα το χαρούν σίγουρα και παράλληλα θα μάθουν με τη βοήθεια σας, απλές λεξούλες,θα γνωρίσουν τα ζωάκια,τα χρώματα και τα σχήματα.






Το ιδιαίτερο είναι πως θα σας φανεί χρήσιμο και αργότερα αφού μέσα σε αυτό θα βρείτε αριθμούς και τα γράμματα της αλφαβήτα.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί δηλαδή ακόμα και από ένα πρωτάκι που τώρα μαθαίνει να γράφει και να διαβάζει.





Διασκεδαστικό,πρωτότυπο, με εικονογράφηση προσιτή στον μικρό αναγνώστη, έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μας βιβλία μέσα από το οποίο μας έμαθε και πολλά πράγματα.

                                      ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΙ







Στο ίδιο μοτίβο κινείται και αυτό το βιβλίο όπου τα έντονα χρώματα και τα μεγάλα σχέδια κυριαρχούν στις σελίδες του βιβλίου.Θα μετρήσετε παρέα μαμουδάκια,πασχαλίτσες , ψαράκια αλλά θα παίξετε κιόλας ψάχνοντας να βρείτε τα κρυμμένα ζωάκια που περιμένουν να τα ανακαλύψετε.







Νησιά με πειρατές και δεινόσαυρους κρύβονται μέσα στο βιβλίο που σας καλεί να ζήσετε την περιπέτεια των αριθμών και της ανακάλυψης. Η αγαπημένη μας σελίδα βρίσκεται στο τέλος, όπου μετρώντας αντίστροφα ένας πύραυλος εκτοξεύεται στο διάστημα σε πλανήτες με παράξενα όντα.




Η συγγραφέας και στα δύο βιβλία έχει δώσει τον καλύτερο της εαυτό και είναι πολύ προσεγμένα.Σας τα προτείνουμε γιατί σίγουρα θα σας αρέσουν και θα σας χαρίσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδάκια σας. Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ έχουν φροντίσει για εσάς και μπορείτε να τα βρείτε είτε ηλεκτρονικά αλλά και στα βιβλιοπωλεία.



Σας φιλώ

Δέσποινα

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου