"ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΣΑΓΟΝΙΑΣ" ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ!


Τον Jarvis τον ξέρετε;Αν όχι ήρθε η ώρα να τον μάθετε και πιο συγκεκριμένα να τον μάθουν τα μικρά σας που σίγουρα θα τα ξετρελάνει.
Ανήσυχο πνεύμα ο Jarvis,η αγάπη του για τα βιβλία τον οδήγησε στο να μάθει να τα ζωγραφίζει μόνος του και όχι μόνο να τα γράφει.Ο "Κυριάκος ο Σαγόνιας" είναι ένα από τα δημιουργήματα του και κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Πρώτη έννοια του Κυριάκου,αυτού του τρομερού κροκόδειλου,κάθε πρωί είναι να αναστατώσει τη ζούγκλα με τις φωνές του και τα φοβερά του δόντια!Έκανε μάλιστα και πρόβες για αυτό μπροστά στον καθρέφτη,απίθανος ήταν σας λέω.



Βατράχια,μαϊμούδες,παπαγάλοι έτρεχαν να κρυφτούν για να γλυτώσουν από τα καλοακονισμένα δόντια του Κυριάκου τα οποία όμως έκρυβαν ένα μεγάλο ένοχο μυστικό.



Θα καταφέρουν τελικά οι συγκάτοικοι του στη ζούγκλα να το ανακαλύψουν;Πως θα αντιδράσει ο τρομακτικός Κυριάκος αν αποκαλυφθεί το μυστικό του;Ο Jarvis μέσα από τις εικόνες και τη γραφή του μιλάει για την αποδοχή της διαφορετικότητας,για τη φιλία,την αγάπη και τη σημασία της συλλογικότητας.Αξίζει τον κόπο να το αναζητήσετε και να το διαβάσετε και εσείς μαζί με τα παιδιά σας.

Μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία και φυσικά να το αγοράσετε ακόμα και ηλεκτρονικά εδώ.Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 ετών και πάνω,έχει 40 σελίδες και σκληρό εξώφυλλο.Η εικονογράφηση του ταλαντούχου συγγραφέα είναι απίθανη και καλαίσθητη.




Καλή ανάγνωση και προσοχή ο Κυριάκος δαγκώνει!Η μήπως όχι;

Σας φιλώ

Δέσποινα

*Και να μην ξεχάσω στο instagram τρέχει διαγωνισμός με δώρο ένα αντίτυπο.Πατήστε εδώ για να πάρετε μέρος!!!Καλή επιτυχία!!!

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου