ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!


Έχουμε μπει για τα καλά σε γιορτινούς ρυθμούς και φέτος θα ήθελα να σας παρουσιάσω νέους ανθρώπους που δημιουργούν μόνοι τους υπέροχα πράγματα.Αν σκέφτεστε τι δώρο να πάρετε στους αγαπημένους σας,νομίζω η λύση του χειροποίητου είναι η ιδανική.Γιατί ποιος δεν εκτιμάει κάτι που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εκείνον;
Με την Νίκη Κυριακοπούλου θα ήθελα να ξεκινήσουμε γιατί αυτό το κορίτσι το γνώρισα εντελώς τυχαία στο Instagrma και ενθουσιάστηκα.Έπεσα πάνω στο προφίλ της και στάθηκα αρκετή ώρα να χαζεύω όσα φτιάχνουν τα χεράκια της.

Η Νίκη είναι χειροτέχνης,κάτι που μάλλον από πολύ μικρή το είχε μέσα της, αφού συνήθιζε να ράβει ρούχα για τις κούκλες της και να πλέκει τις κουβερτούλες τους.Πέρασε από διάφορες φάσεις η σχέση της με το πλέξιμο και τη ραπτική ώσπου κάποια στιγμή δέχτηκε δώρο μια ραπτομηχανή και από τότε δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί και να εξελίσσεται.

Ξεκίνησε να φτιάχνει πράγματα για ανθρώπους που αγαπάει,γιατί πραγματικά νοιώθει πολύ χαρούμενη όταν προσφέρει σε κάποιον, κάτι που είναι φτιαγμένο από την ίδια.Το "niky's handmade" είναι δική της έμπνευση και εκέι θα βρείτε ζεστά και αγαπησιάρικα κασκόλ και κορδέλες,κοκακαλάκια για όμορφα κεφαλάκια,παπιγιόν,τσαντούλες και πόσα άλλα που δεν μπορώ να θυμηθώ.








Εμείς ήδη έχουμε προμηθευτεί τα κασκόλ μας και έχω διαλέξει ήδη κάτι υπέροχες στέκες. Μπορείτε να τη βρείτε και εσείς στο instagram nikyshandmade αλλά και στο facebook εδώ!Αν σκέφτεστε να κάνετε δωράκια,η Νίκη σας έχει τη λύση για να εντυπωσιάσετε!

Και επειδή είναι και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος,πέρα από ταλαντούχος,θέλησε να χαρίσει  ένα κασκόλ με φλις σε έναν τυχερό!Ένας διαγωνισμός,λοιπόν,σας περιμένει στο instagram!

Σας φιλώ,΄

Δέσποινα

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου