5+1 ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ!


Είσαι στην καλύτερη φάση (καλά όχι πάντα) της ζωής σου,ακούς συνεχώς τα πουλάκια να κελαηδάνε και το σποράκι σου μέσα στην κοιλιά να χοροπηδάει  κάνοντας σε τρεις φορές χαρούμενη!Και εκεί που ζεις το όνειρο,ξαφνικά συναντάς αυτήν την θεία που έχει να σε δει από έφηβη,συγκεκριμένα λίγο πριν φύγεις από το σπίτι σου για να σπουδάσεις σε άλλη πόλη.Εκεί ακριβώς λοιπόν,γκρεμίζεται το όνειρο γιατί πετάει τις επικές ατάκες της.
ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ!

Ακριβώς με αυτήν τη σειρά των λέξεων σου λέει πως έχεις γίνει σαν φάλαινα αλλά με κομψό,κατά τα δικά της λεγόμενα,τρόπο.Τι να κάνουμε καλή μου γυναίκα,είμαι έγκυος και τρώω.

ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ Η ΕΤΥΧΕ;

Έλα πες σε αυτήν την γλυκιά κυρία αν το θέλατε.Μπορείς βέβαια πάντα να τις περιγράψεις τον τρόπο της σύλληψης σε περίπτωση που έχει ξεχάσει πως έρχονται στον κόσμο τα παιδιά.Σοβαρά τώρα γιατί το ρωτάνε αυτό;Αλλάζει κάτι στη ζωή τους αν το μάθουν;


ΕΓΩ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΣΦΑΔΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!

Και όλοι ξέρουμε τώρα πως θα μας διηγηθεί τον τοκετό της,θα μας μιλήσει και για τον τοκετό μιας ξαδέρφης της που όλα πήγαν εντελώς στραβά και τελικά δεν τα κατάφερε το μωρό.

Πραγματικά κάποιοι άνθρωποι φτιάχνονται να λένε δυσάρεστες ιστορίες και ειδικά σε μια εγκυμονούσα,για δύσκολους τοκετούς και ιστορίες με γιατρούς χασάπηδες,αυτό δε είναι το αγαπημένο τους.

ΘΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ;

Ερώτηση παγίδα.Αν πεις ναι θα σου πει και πάλι την περιπέτεια με το θηλασμό που βίωσε και αυτή,αν πεις όχι θα σου αρχίσει το κήρυγμα οπότε πραγματικά εδώ δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο.

Πάντως αυτό για το αν θα δώσεις μπιμπερό η θα ταΐσεις με το στήθος ενδιαφέρεται να το μάθει ακόμα και η κοπέλα που δουλεύει στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς,τόσο ενδιαφέρον δηλαδή.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ(ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Η.Τ)

Τα μάτια της σε έχουν σκανάρει και έχει υπολογίσει με ακρίβεια πότε θα γεννήσεις γιατί βλέπει την κοιλιά σου χαμηλά,τα πόδια σου πρησμένα,το πρόσωπο σου έχει αγριέψει και έχει πανσέληνο, ξεκάθαρο σημάδι ότι είσαι έτοιμη για γέννα.Τρέμουν οι υπέρηχοι και οι υπερηχογραφιστές.

ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ

Ειλικρινά τι παίζει με αυτήν την ατάκα;Θέλω να ενημερώσω πως ο ύπνος δεν λειτουργεί αθροιστικά. Δηλαδή όσο και να κοιμηθείς τώρα που είσαι έγκυος δε σημαίνει ότι μετά δε θα νυστάζεις. Είναι αστείο πια,φτάνει με αυτό.

Οπότε όταν συναντήσετε μια έγκυο μπορείτε απλά να της πείτε πόσο καλά τα πάει και πόσο όμορφη στιγμή είναι αυτή για την κάθε γυναίκα.Άσχημες ιστορίες και σχόλια για τα κιλά της και την κοιλιά της είναι εντελώς άστοχα.Το ξέρει ότι έχει πάρει βάρος δεν είναι ανάγκη να της το θυμίζετε.

Σας φιλώ!

Δέσποινα

Ελάτε να τα λέμε και στο INSTAGRAM!

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

3 σχόλια:

  1. Όπως λέει και η αδερφή μου, την ώρα που είσαι έγκυος το μόνο που έρχεται σε όλες είναι ενα horror story που ξέρουν ακόμη και απο μια τρίτο-ξαδέρφη του μπατζανακη του κουμπάρου.. Ευτυχισμένες στιγμές μόνο απο μία κοπέλα ακούσαμε. :)) Αυτό με τον ύπνο και εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω πως λειτουργεί.. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πόσα ακόμα να θυμηθώ πραγματικά.Πάντως δύσκολα θα σου πει κάποιος κάτι καλό!Ωστόσο πρέπει να κλείσεις τα αυτιά και να συνεχίσεις.

      Διαγραφή
  2. Πόσο σωστά τα λες! Είναι φοβερές οι ατάκες που ακούνε οι εγκυούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή