Διαγωνισμος με δωρο μπαλονια με ηλιο!Ενας χρονος NANARINIA!!!

Πέρσι τέτοιο καιρό έκανα την πρώτη αποπειρά μου ως blogger, συγκεκριμένα στις 15/12 ανέβασα την  πρώτη μου ανάρτηση και την κοιτούσα γεμάτη περηφάνια!Φέτος,ένα χρόνο μετά(απορώ πως πέρασε ένας χρόνος) θέλω να το γιορτάσω με όλους εσάς και να σας κάνω ένα δώρο.
Το διάστημα που ήμουν φοιτήτρια ξεκίνησα να δουλεύω σε ένα κατάστημα με μπαλόνια.Ούτε και εγώ ήμουν πολύ σίγουρη για το τι ακριβώς θα έκανα εκεί αλλά στην πορεία είδα πως το μπαλόνι είναι τέχνη και έχει τεχνική.
Το BLOW έγινε το δεύτερο σπίτι μου και ο Χρήστος ,ο ιδιοκτήτης,δεν ήταν πια εργοδότης αλλά φίλος!Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις,τα ωραιότερα ξενύχτια,τα πιο ξεκαρδιστικά γέλια και νομίζω πως το πάρτι του μπλόγκ πρέπει να έχει και μπαλόνια.Κάθε πάρτι τα αξίζει τα μπαλόνια του.
Ελάτε να δούμε ένα πολύ μικρό δείγμα από διακοσμήσεις με μπαλόνια,που πιθανότατα θα έχετε δει σε κάποια βάφτιση η και σε γενέθλια.
Στα μαιευτήρια τα λουλούδια έχουν αντικατασταθεί από κατασκευές με μπαλόνια που δεν έχουν μεγάλο κόστος,είναι όμως πολύ εντυπωσιακά.
Σε γάμους και βαφτίσεις μπορείς με μπαλόνια να δημιουργήσεις υπέροχους και πρωτότυπους στολισμούς,όπως θα δείτε παρακάτω.
Εκεί που σίγουρα συναντάμε τα μπαλόνια είναι τα γενέθλια,όταν μάλιστα το θέμα είναι ξεχωριστό,τότε το πάρτι απογειώνεται.
Εξίσου ευφάνταστες είναι και οι διακοσμήσεις καταστημάτων,ιδιάιτερα αυτές τις γιορτινές μέρες!
Να βάλω και κάτι χριστουγεννιάτικο όμως,ε;
Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά είναι ο Χρήστος Σαραμούρτσης και μπορείτε να τον βρείτε στο κατάστημα του,Γαμβέττα 29 στη Θεσσαλονίκη,όπως και στα τηλέφωνα επικοινωνίας που υπάρχουν στο σάιτ του Blow εδώ.
Μαζί με το Blow,λοιπόν έχουμε ετοιμάσει για εσάς έναν διαγωνισμό.Ένας τυχερός θα κερδίσει 20 μπαλόνια με ήλιο σε χρώμα της αρεσκείας του.Το δώρο θα το παραλάβετε από το κατάστημα,μέσα σε διάστημα 6 μηνών.Είτε το θέλετε για τη βαφτισή σας,για το γάμο,για δώρο σε φίλους είτε για τα γενέθλιά σας θα μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα για την ανάλογη περίσταση!Ο διαγωνισμός είναι ενεργός μέχρι τις 16/12!
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι:

1)Like στη σελίδια Nanarinia!

2)Like στη σελίδα Blow Balloons!

3)Κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού εδώ και σχόλιο από κάτω!

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

8 σχόλια:

  1. τι υπέροχο δώρο!!! χρόνια πολλά στο μπλογκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!!Μας εύχομαι και στις δυο μας και σε άλλα με υγεία!

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Δεσποινάκι να τα εκατοστήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα πάλι σε σκεφτόμουν!!Ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά!

      Διαγραφή
  3. χρονια πολλαστο σπιτακι σου Δέσποινα!!! τι φοβερο δωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεσποινάκι πολύχρονο το μπλογκόσπιτο σου!!! Υπέροχος ο διαγωνισμός αλλά ως κάτοικος Αθηνών δεν μπορώ να δηλώσω συμμετοχή! Καλή επιτυχία εύχομαι και σε σενα πολλές κ δημιουργικές αναρτήσεις! Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρία!Σου εύχομαι καλές γιορτές και πρέπει να φροντίσω ο επόμενος διαγωνισμός να είναι για όλους!

      Διαγραφή