Μεταμορφώστε το ποδήλατό σας!

Την άνοιξη πιάνει νομίζω τους ποδηλάτες κάτι και θέλουν να ξαμολυθούν στη φυσή,έτσι και οι δικοί μου ποδηλάτες άρχισαν τη γκρίνια για νέα ποδήλατα.
Αρχικά σκεφτήκαμε να πάρουμε δύο καινούργια αλλά επειδή οι τιμές είναι κάπως απαγορευτικές καταφύγαμε στη δοκιμασμένη λύση,ο μικρότερος να πάρει το ποδήλατο του μεγαλύτερου.Εδώ όμως έχουμε ένα θέμα,το ένα είναι αγόρι και το άλλο κορίτσι και μάλιστα θέλει το ποδήλατο της να είναι frozen!!
Ξεκίνησε λοιπόν επιχείρηση μεταμόρφωσης ποδηλάτου.Αγοράστηκαν τα απαραίτητα σύνεργα και ο εξοπλισμός με στόχο ποδήλατο Frozen.
Όπως θα δείτε παρακάτω το ποδήλατο ήταν μπλε.
Για να γίνει καλή δουλειά έπρεπε να αφαιρέσουμε τις ρόδες,τα πετάλια και τη σέλα και να καλύψουμε τα σημεία που δεν θέλαμε να χρωματίσουμε με χαρτοταινία.


Εδώ είναι έτοιμο για βάψιμο,η ώρα του παιδιού κοινώς.

Μετά από αυτό το στάδιο πρέπει να περιμένουμε μια μέρα για να στεγνώσει.Αν αποφασίσετε να βάψετε και εσείς φροντίστε να έχετε μια μάσκα γιατί είναι πολύ έντονη η μυρωδιά από το σπρέι και αν είναι δυνατόν αυτό να γίνει σε εξωτερικό χώρο.
Και συνεχίζουμε τώρα,επανατοποθετώντας ρόδες,πηδάλια και όλα όσα έχουμε αφαιρέσει συν ότι κάνουμε τις αλλαγές στη ρόδα,στα χερούλια από το τιμόνι.Εδώ έχουμε βάλει και το πίσω βαλιτσάκι,στην πορεία όμως αποφάσισε το ναναρίνι ότι δεν το θέλει.
Τελικά έχουμε αυτό το αποτέλεσμα,με μόλις 23 ευρώ κόστος και ουσιαστικά δύο μέρες ενασχόλησης.


Σε αυτό το επιχείρημα είχαμε τον καλύτερο βοηθό και γνώστη των ποδηλάτων,τον Γρηγόρη!Ευχαριστούμε πολύ,χωρίς εσένα το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο,το έχει αποδείξει το παρελθόν!

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

8 σχόλια:

  1. Εντυπωσιακή μεταμόρφωση! Μπράβο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ!!Μας άρεσε και εμάς και η μικρή ευχαριστήθηκε ,οπότε όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους την περιμέναμε με ανυπομονησία την ανάρτηση αυτή! Κάνατε εξαιρετική δουλειά! Congrats σε όλο το team. Καλές ποδηλατάδες τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι λοιπόν όλα έτοιμα για ποδήλατο!Μάλιστα βγάλαμε και τη μια βοηθητική ρόδα!

      Διαγραφή
  4. Εμείς είχαμε φέτος το εξής πρόβλημα. Επειδή δεν σκεπάσαμε σωστά τα ποδήλατα στο μπαλκόνι, σκούριασαν τα μέρη μου που είναι ασημί δηλ. τιμόνι και ζάντες! Και άντε πες το τιμόνι, τις ζάντες πως να τις βάψουμε; Αν έχει ο φίλος σας καμία λύση ας μας συμβουλεύσει! Εμείς πάντως για την ώρα του είπαμε να το κρατήσει και του χρόνου να πάμε κατευθείαν σε μεγάλο ποδήλατο με ταχύτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση ήρθε από τον ειδικό!Αυτά τα μέρη είναι χρωμιωμένα,αν θέλετε να τα επαναφέρετε θέλουν καλό τρίψιμο και έπειτα βαφή με ένα σπρέι σε χρώμα της αρέσκειά σας.Απαραίτητο είναι να αφαιρέσετε όμως,φρένα,χερούλια!

      Διαγραφή
  5. Για να είμαι ειλικρινής δε μου είχε περάσει ποτέ απο το μυαλό πως μπορείς να βάψεις το ποδήλατο για αλλαγή. :) Αλλά καλό να το ξέρουμε γιατί έχουμε και εμείς δίκυκλο!! ;))
    Το δικό σας φυσάει!! Με γεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ!!Είναι η δεύτερη φορά που το κάνουμε απλά την πρώτη δεν έιχε γίνει τόσο καλή δουλειά.

      Διαγραφή