Ένα γράμμα στο παιδί μου.


Τι γράμμα όμως θα είναι αυτό;Από ένα σημείο μετά τη γέννηση των παιδιών ένιωθα την ανάγκη να τους λέω πράγματα,που όμως ήξερα ότι δεν θα μπορούσαν να τα καταλάβουν στην παρούσα φάση.Έτσι σκέφτηκα να κάνω κάτι άλλο.
Σκέφτηκα λοιπόν, να τους ανοίξω από ένα λογαριασμό e-mail και να τους στέλνω εκεί ηλεκτρονικά γράμματα που θα μπορούν να διαβάσουν όταν θα φτάσει ο καιρός και θα συμπληρώσουν την απαιτούμενη ηλικία και θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη διεύθυνσή τους.

Ξεκίνησα να γράφω,όταν μετά από μια όχι και τόσο καλή μέρα,είχα νεύρα και ήθελα να πω τόσα πολλά.Φυσικά  συζητάω και μαζί τους αλλά μου αρέσει όταν είμαι μόνη μου να τους γράφω όσα αισθάνομαι και τις σκέψεις μου.
Τα πιο πολλά από αυτά που στέλνω βέβαια είναι λόγια απέραντης αγάπης και πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα και θα ήθελα να τα θυμούνται,όπως μια σκανταλιά ή κάτι που είπαν και γελάσαμε πολύ.Υπάρχουν όμως και στιγμές που γράφω τα πράγματα όπως τα βλέπω και δεν προσπαθώ να στρογγυλέψω την πραγματικότητα,αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό.
Τους φαντάζομαι ωστόσο να τα διαβάζουν και να γελάνε,να τους έρχονται μνήμες από την παιδική τους ηλικία και όλο αυτό μου αρέσει πολύ!Θα ήθελα πολύ να έχω και εγώ κάτι τέτοιο από τη δική μου μαμά,e-mail δεν υπήρχε βεβαία άλλα ένα γράμμα θα με ευχαριστούσε.
Άντε λοιπόν μαμάδες,αφού χειρίζεστε υπολογιστή ,κάντε το και εσείς,θα ξαφνιάσετε τα παιδιά σας ευχάριστα!
Σας φιλώ!

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

6 σχόλια:

  1. Απίστευτο!!
    Αυτες τις ημερες σκεφτόμουν να ανοίξω τον λογαριασμό της μικρής!!
    Έχω κανει κι εγω της Δώρας!!
    https://marthablogging.com/2015/05/19/email_for_my_girl/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ γλυκιά κίνηση! Θέλω να πιστεύω ότι θα τα διαβάζουν κάποτε και θα συγκινούνται! Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για συγκίνηση δε ξέρω αλλά σίγουρα θα ρίξουν πολύ γέλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή