Επίσημη πρώτη!



Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη για διάφορους λόγους, γιατί έχει έναν υπέροχο ήλιο, γιατί είναι η πρώτη μέρα της άνοιξης αλλά και γιατί το μπλογκάκι μου ανανεώθηκε και πήρε τη μορφή που είχα φανταστεί όταν σκέφτηκα να το ξεκινήσω.
Τον περασμένο Δεκέμβρη κάτι μικρές φωνούλες (όχι δεν ακούω φωνές συχνά!) μου έλεγαν πως ήρθε η ώρα να φτιάξω κάτι δικό μου και να τώρα είμαστε εδώ και νιώθω πολύ καλά. Δε θα μπορούσε όμως αυτό να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Έυας από το jajalamajala. Έυα σε ευχαριστώ, είσαι η νεράιδα που με το ραβδάκι της έριξε μαγική αστερόσκονη και χρωμάτισε τα nanarinia!!! Αλλά σε ευχαριστώ ακόμα και γιατί απαντούσες σε κάθε ανόητη ερώτηση μου και έδειξες υπομονή σε μια αρχάρια μαθήτρια.

Καλωσορίζω την άνοιξη και εύχομαι σε όλους μας μαζί με το ξύπνημα της φύσης να ανθίσουμε και εμείς!Τα nanarinia ξεκινάνε το ταξίδι τους με άλλον αέρα στα πανιά τους!


nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

20 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη και χρηστική η αλλαγή σου! Μπράβο στην Εύα!!! Καλοτάξιδο και ελπίζω ο αέρας ανανέωσης να σου φέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση και δημιουργία ώστε να βλέπουμε πολλές πολλές όμορφες αναρτήσεις! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Κλέλια!!Πάντα έχεις έναν καλό λόγο να μου πείς!Οσο μπορώ θα το προσέχω το μπλογκάκι μου αλλά πάντα μαθαίνω απο εσάς κάτι παραπάνω!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφη αλλαγή! Καλή σου μερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ!!Καλημέρα και εύχομαι να χαρείς την άνοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρα πολυ ομορφη η αλλαγη!!!!
    Η Ευα εχει τα μαγικα χέρια!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πραγματικά!και με άκουσε με υπομονή!!Ευχαριστώ και χαίρομαι που σας αρέσει!!

      Διαγραφή
  5. Να, αυτά τα όμορφα λόγια μου λέτε και με συγκινείτε! :) Δέσποινα, εγώ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες! Εύχομαι το blogoσπιτο σου να είναι πάντα γεμάτο, όχι μόνο με αναγνώστες αλλά και με ιδέες, φαντασία και δημιουργικότητα! Καλή συνέχεια, χρωματιστή κι ευωδιαστή, σαν την Άνοιξη που σήμερα μπήκε! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γειες!! Πολύ όμορφη η αλλαγή!!! Μπράβο και στη δημιουργό!! Πολύ ωραίο αποτέλεσμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Εύα κάνει θαύματα! Με γεια!Είναι υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!!Μάχη μαζί με το μπλόγκ ανανεώθηκε και η διαθεσή μου!

      Διαγραφή
  8. Καλη νεα αρχη Δέσποινα! Σου ευχομαι τα καλυτερα!
    Και φυσικα ειμαι πολυ χαρουμενη κι εγω μαζι με εσενα αφου βλεπω ακομη μια δημιουργια μου να συμβάλει σε ενα ξεκινημα!Καλη συνεχεια λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φυσικά χωρίς εσένα δεν θα είχε αυτό το αποτέλεσμα!Σε εσένα θα κάνω ειδική μνεία σε προσεχές πόστ!!!Σε ευχαριστώ πολύ το έχω λατρέψει!!

      Διαγραφή
  9. Πολύ όμορφο! Να το χαρείς και μαζί με εσένα κι εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Μακάρι να καταφέρω να ανεβάζω όμορφες αναρτήσεις!

      Διαγραφή
  10. Πολυ ομορφο! Μπραβο! Καλα ταξιδια λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ πολύ!!Μου αρέσουν τα ταξίδια,εύχομαι να ταξιδέψω και εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δέσποινα μου, εξαιρετική η νέα σου εμφάνιση!!!!! Και δεν νιώθεις οτι θέλεις να γράφεις όλο και περισσότερο τώρα; (Τουλάχιστον εγώ αυτό έπαθα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ.Κάθε μέρα μου έρχονται στο μυαλό ένα σωρό πράγματα,σημειώνω εδώ και εκεί και λέω όταν θα βρω χρόνο θα γράψω.Μόνο αυτό θέλω τώρα,να βρίσκω 'εστω και κίγο χρόνο γιατί με τόσες υποχρεώσεις αυτό είναι πολυτέλεια.

      Διαγραφή