ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΠΗ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ.




Όλοι είχαμε στην παιδική μας ηλικία ένα αρκουδάκι που μας κρατούσε συντροφιά και παίζαμε όλη μέρα.Ήθελα λοιπόν, πολύ να χαρίσω ένα τέτοιο στον μικρό μου γιο γιατί ότι είχαμε αγοράσει στα δύο προηγούμενα παιδιά δεν ήταν σε καλή κατάσταση.Ήρθε η ώρα για καινούργιο και για αυτό διαλέξαμε τον Πίπη το αρκουδάκι  από την παιδική σειρά Baby Clementoni.
Με το που το πήρε στα χεράκια του το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να το βάλει στο στόμα.Είναι τόσο μαλακό και ευτυχώς δεν έχει τοξικό ύφασμα γιατί αμέσως ανακάλυψε τα αυτάκια του με το ανάγλυφο σχέδιο που βοηθάνε και στην οδοντοφυΐα.

Επιλέξαμε όμως τον Πίπη και για άλλους λόγους.Έχει πέντε διαδραστικά κουμπιά μέσα από τα οποία ακούγονται τραγουδάκια και μαθαίνει στα μωράκια τα γράμματα,τα νούμερα,τα σχήματα και τα χρώματα.Δεν σταματάμε να τα πατάμε εμείς τα κουμπάκια και να βλέπει το μωρό την καρδούλα που αναβοσβήνει,ειδικά αυτό του έχει αρέσει πάρα πολύ.




Τα ποιηματάκια που ακούγονται είναι αστεία και διασκεδαστικά,τα μεγαλύτερα αδέρφια του, τα έχουν μάθει ήδη και τα τραγουδάνε συνέχεια στον μπέμπη.Εμείς κατεβάσαμε και τη δωρεάν εφαρμογή,που έχει πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες, είναι όμως για λίγο μεγαλύτερα παιδιά.




Νομίζω κάναμε την καλύτερη επιλογή και ο Πίπης το αρκουδάκι θα κρατάει συντροφιά στο μωρό μας.Μπορείτε να το βρείτε εδώ,και να αποκτήσετε και εσείς τον δικό σας.Είναι μια ωραία και ασφαλής επιλογή και για χριστουγεννιάτικο δώρο.




nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου