39 Εβδομαδων και περιμενω!Τι πιο φυσικο;

Να'μαι πάλι με νεότερα.Λοιπόν 39 εβδομάδων και δύο ημερών και ούτε ένα σημάδι γέννας.Θα μου πείτε είναι λογικό ,αν υποθέσουμε ότι μια εγκυμοσύνη μπορεί να κρατήσει έως και 42 εβδομάδες!Και άντε εγώ έχω υπομονή και περιμένω.τι γίνεται όμως με όλους τους άλλους;
Καθημερινά στο σχολείο οι μαμάδες με ρωτάνε "'άντε ακόμα";Ε ναι λοιπόν ακόμα,τι πρέπει να κάνω;Να σφιχτώ για να βγει επειδή εσείς περιμένετε;Όλοι με ρωτάνε γιατί δεν έχω γεννήσει μέχρι τώρα.

Παιδιά θα γεννήσω όταν έρθει η ώρα μου,σας παρακαλώ κάντε και εσείς υπομονή.Εξάλλου μετά εγώ θα είμαι αυτή η τρελή με το στήθος όλη μέρα έξω,τα άλουστα μαλλιά και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.Μη βιάζεστε τόσο πολύ.
Η φύση ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας πότε θα ξεκινήσει το μωρό το ταξίδι του από τη μήτρα στον έξω κόσμο.Όλα θέλουν το χρόνο τους.Προς το παρόν ας κάνουμε όλοι μαζί αναπνοές και ας σκεφτόμαστε όμορφα πράγματα και καθόλου άσχημα για να είμαστε ήρεμοι και να ζήσουμε αυτές τις στιγμές όσο καλύτερα γίνεται!

Στέλνω,λοιπόν,αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσες περιμένουν από μέρα σε μέρα να ζήσουν το θαύμα της γέννησης ενός παιδιού.Και να μη ξεχάσω να πω στους μπαμπάδες και συντρόφους να μη σταματήσουν να υποστηρίζουν το έτερον ήμισυ,τώρα σας χρειάζεται πιο πολύ από κάθε άλλη στιγμή!

Σας φιλώ και είμαι σίγουρη ότι θα σας γράψω και στις 40 εβδομάδες μου!

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

2 σχόλια:

  1. Χαχα!!! Σε καταλαβαίνω .. ζούμε στην εποχή της πρόκλησης άλλωστε... εγω πάλι συμφωνώ απόλυτα με το να περιμένεις υπομονετικά τον ερχομό του μωρού! Εξάλλου όταν ο γιατρός μας, μια μερα πριν την ΠΗΤ, μας είπε για πρόκληση φύγαμε τρέχοντας και βρήκαμε άλλο γυναικολόγο..με το καλοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα εγώ αν σου πω οτι σε είδα στον ύπνο μου οτι γεννάς σήμερα θα σου ανεβάσω την πίεση?
    Σ' αγαπω και περιμένουμε εναγωνιώς τον μπουρμπούλη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή