Δώρα τελευταίας στιγμής!!!


     
Δύο μέρες απομένουν μέχρι να τελειώσει αυτός ο χρόνος και σκέφτηκα να σας προτείνω δώρα της τελευταίας στιγμής που γίνονται με απλά και εύκολα υλικά.Ξεκινάμε...



1)ΤΑΡΑΝΔΑΚΙΑ

Ταρανδάκια με μπουκάλια μπύρας,μπορείτε να πάτε σούπερ μάρκετ να αγοράσετε μία συσκευασία όπως στην παρακάτω φώτο και να κολλήσετε ματάκια,μυτούλες και κέρατα.Όλα τα υλικά τα βρίσκεται εύκολα στα καταστήματα με είδη γραφικής ύλης.


2)ΚΟΥΠΕΣ

Αυτό και αν είναι πολύ εύκολο,με μία λευκή κούπα και ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο φτιάχνετε σχέδια ή γράφετε κάποιο μήνυμα πάνω στο γυαλί και έχετε ένα υπέροχο δώρο που σίγουρα θα εκτιμηθεί.Μαζί μπορείτε να βάλετε και μία συσκευασία καφέ,τσάι ή ακόμα και κακάο.

ΠΗΓΗ:popsugar.com

3)ΦΟΡΜΑΚΙΑ CUP CAKES

Το πιο γλυκό δώρο που δεν τρώγεται αλλά είναι σε σχήμα cup cake.Οδηγίες δε χρειάζονται οι φωτογραφίες βήμα βήμα δείχνουν πόσο εύκολα μπορείτε να τα φτιάξετε.

ΠΗΓΗ:chicacircle.com

4)ΒΙΒΛΙΑ

Η πιο ασφαλής επιλογή,αν γνωρίζετε μάλιστα ότι ο αποδέκτης του δώρου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λογοτεχνία.Πριν το πακετάρουν στο κατάστημα ζητήστε να γράψετε λίγα λόγια στην πρώτη σελίδα ή ακόμα να βάλετε μαζί ένα cd με μουσική της αρεσκείας του η και μία κοινή σας φωτογραφία.

                                                   

5)ΓΡΑΜΜΑ

Όσο και αν φαίνεται μικρό σκεφτείτε πόση σημασία έχει ένα γράμμα στην εποχή του διαδικτύου και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας.Η διαδικασία να γράψετε σε χαρτί ότι νιώθετε για τον άλλον και να του το στείλετε είναι μαγική και σπάνια για τις μέρες μου.

                                                
Αυτά είναι τα δώρα που μου άρεσαν περισσότερο,εύχομαι να εμπιστευτείτε και να μου προτείνετε κι'εσείς ιδέες.Καλά να περάσετε και ο νέος χρόνος να μας βρει αγκαλιασμένους και αγαπημένους!!!

Σας φιλώ!


nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

2 σχόλια:

  1. υπέροχες ιδέες! Ευχαριστούμε πολύ! Μία ακόμα ιδέα είναι ένα καλαθάκι με γλυκάκια, Χριστουγεννιάτικά στολίδια, ένα μπουκάλι κρασί και φυσικά μια τεράστια αγκαλιά!!!
    Καλή Πρωτοχρονιά και πολύ αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή