ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SUPER-BABY ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!


Όταν περιμέναμε το πρώτο μας παιδάκι ζούσαμε στο μικρό συννεφάκι της άγνοιας και της γλυκιάς προσμονής! Κανείς δε φρόντισε να μας προετοιμάσει για το τσουνάμι που ερχόταν γεμάτο συναισθήματα, κούραση, νεύρα ,εκνευρισμό αλλά χαράς και γέλιου. Ένας μόνο άνθρωπος (ώρα του καλή όπου και αν είναι) μας είπε δυο τρία πράγματα που έπρεπε να προσέξουμε για να επιλέξουμε το σωστό καρότσι.
Ακολουθήσαμε τα τιπς και πετύχαμε το σωστό το οποίο άντεξε τρία παιδιά και δέκα χρόνια χρήσης ,οδεύουμε στα 11 πλέον. Αν βρίσκεστε σε αυτήν τη φάση νομίζω πως καλό θα ήταν να δώσετε προσοχή σε κάποια βασικά σημεία και εσείς για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και όχι απλά να καταλήξετε με ένα όμορφο, μοντέρνο αλλά κατά τ'άλλα δύσχρηστο καρότσι.

Η εταιρεία super-baby μπορεί να σε κατατοπίσει και να σε κατευθύνει σωστά για να καταλήξεις σε μια επιλογή που θα σε δικαιώσει! Γιατί όπως βλέπεις το δικό μας καρότσι περνάει τεστ αντοχής με επιτυχία!!



Οχτάχρονος κουρασμένος βρήκε το καρότσι να ξαποστάσει λίγο στο πάρκο! Αλλά πάντα όλοι μαζί βόλτες και ένα καρότσι με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο,όπως λέει και το λαϊκό άσμα!

Και επειδή αυτό που βλέπεις από κάτω δεν είναι λύση (!!!)


 Μη χάνεις χρόνο, στο λίνκ που ακολουθεί υπάρχουν όλες οι πληροφορίες μαζεμένες, ότι χρειάζεται να ξέρεις για την αγορά ενός καροτσιού. Οπότε  απλά πάτα εδώ και θα σου λυθεί κάθε απορία!

super-baby επίσης θέλει να κάνει ένα δώρο και για αυτό έχουμε ετοιμάσει ένα σούπερ διαγωνισμό στο instagram με δώρο μια τσάντα αξίας 45 ευρώ. Μπείτε στη σελίδα μας nanarinia για να πάρετε μέρος!!


nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου