ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΡΑΚΟ ΚΑΡΥΔΑ!


Επιστροφή μετά από πολύ καιρό με ένα αξιαγάπητο παιδικό βιβλίο . "Ο μικρός δράκος Καρύδας" αριθμεί πολλές περιπέτειες αλλά αυτή με τους Ινδιάνους πρέπει οπωσδήποτε να τη διαβάσετε.
Ο συγγραφέας Ίνγκο Ζίγκνερ έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τον ήρωά του Καρύδα και τους δυο φίλους του την σκαντζοχοιρίνα Ματίλντα και τον μικρό φαγανόδρακο Όσκαρ. Αυτήν τη φορά η περιπέτεια τους μεταφέρεται στην Αμερική όπου αναζητούν βουβάλια για να πάρουν λίγο κρέας.



Το κυνήγι βουβαλιών όμως κρύβει ανατροπές και εκπλήξεις αλλά και νέες γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε φιλίες.Τι γίνεται όταν πέφτουν πάνω σε ινδιάνους; Θα μπορέσουν να τους αντιμετωπίσουν και να φτάσουν στο στόχο του νέου τους ταξιδιού;





Σίγουρα ο Ίνγκο Ζίγκνερ αποδεικνύει πως διαθέτει τρομερό χιούμορ και διηγείται με απλό και κατανοητό τρόπο την ιστορία του που παιδιά από 5 ετών και πάνω μπορούν να τη διαβάσουν πολύ ευχάριστα.Τη μετάφραση έχει επιμεληθεί η Μαρία Αγγελίδου και από τις εκδόσεις Μεταίχμιο μπορείτε να βρείτε και τα 13 βιβλία που έχει γράψει ο συγγραφέας με τον δράκο Καρύδα.

Όσοι σκοπεύετε να επισκεφθείτε την 16η Διεθνή Έκθεση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σάββατο 11 Μαΐου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον Γερμανό συγγραφέα από κοντά και να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του βιβλίου (εγκαταστάσεις έκθεσης HELEXPO ,περίπτερο 13, Παιδική γωνιά, αίθουσα 1, στις 6 το απόγευμα). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Εμείς τώρα τον γνωρίσαμε και σκοπεύουμε να συμπληρώσουμε όλη τη συλλογή, πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Δέσποινα

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Εκδότης:Εκδόσεις Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης:2019
ISBN:978-618-03-1712-1
Σελίδες:73
Σχήμα:25x27,5

Μεταφραστής:Μαρία Αγγελίδου



nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου