Άγιος Βαλεντίνος! Ας τον γιορτάσουμε!!

Θέμα: 'Άγιος Βαλεντίνος!!

Εντάξει ξέρω όλοι θα μου πείτε ότι δε γιορτάζετε, ότι δεν πιστεύετε σε αυτήν τη γιορτή, ότι προτιμάτε να δείχνετε την αγάπη σας κάθε μέρα. Όμως για μια στιγμή, τη δείχνετε την αγάπη σας κάθε μέρα  μέσα στο τρέξιμο της καθημερινότητας; Αν η απάντηση είναι όχι τότε ελάτε για μια μια φορά να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε με ένα μικρό δωράκι. Νομίζω ότι κάποια από τις ιδέες που θα δείτε παρακάτω θα σας αρέσει.



Βάζο με καρδούλες

Σίγουρα έχουμε κόκκινη και λευκή κλωστή και κάποια τσόχα που μας περίσσεψε από τις κατασκευές των Χριστουγέννων σε συνδυασμό με ένα βάζο φτιάχνεται αυτό το χαριτωμένο όπως στη φώτο που ακολουθεί.


Λεπτομέρειες  εδώ  

Κερί με τα αρχικά σας

Ένα λευκό κερί, χρυσό μαρκαδοράκι και έχεις ετοιμάσει ένα πολύ ιδιαίτερο δωράκι.Θα
καταπλήξουμε τα πλήθη λέμε αυτόν τον Φεβρουάριο!!


Λεπτομέρειες εδώ

Σοκολάτα με προσωπικό περιτύλιγμα 

Η πιο safe επιλογή και αξεπέραστη αξία,αγοράζεις μία σοκολάτα εκτυπώνεις και το περιτύλιγμα και κάνεις ένα μοναδικό δώρο για τα μάτια του μόνο!!



Εδώ  θα εκτυπώσεις τα περιτυλίγματα και καλή σας όρεξη!

Πάντα βέβαια μπορείς να κόψεις ένα λουλούδι από τον κήπο, να δώσεις ένα φιλί η να πάρεις ένα τηλέφωνο και να πείς απλά Σ'αγαπώ!

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

13 σχόλια:

  1. Δεν γιορτάζουμε τον Βαλεντίνο με τον άντρα μου, βέβαια τον ξεχνάει κιόλας. Αλλά πριν παντρευτούμε πιο πολύ για την πλάκα του είχα κάνει δώρο μία σοκολάτα με περιτύλιγμα που το ζωγράφισα στο χέρι. Και πέρισυ ανακάλυψα ότι το έχει κρατήσει...(χωρίς τη σοκολάτα...αχ) όμορφες οι ιδέες που προτείνεις. Μου άρεσε το βάζο και ήδη το έχω κάνει εικόνα για πασχαλινές κατασκευές.
    Niki by Mama-Farma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμεις δε γιορτάζουμε και συνήθως αυτήν την ημέρα δουλεύω και γυρνάω αργά σπίτι,αλλά φέτος κάτι έχω στο μυαλό ου να φτιάξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη η ανάρτηση γιατι δεν είναι στο facebook?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας γιορτάσουμε όλοι και αυτή τη μέρα, δεν είναι κακό!!!Φοβερές οι ιδέες σου και κυρίως ανέξοδες, κόντρα στην εμπορευματοποίηση της γιορτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αναρτηση απευθυνεται και σε αντρες και σε γυναικες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,νομίζω και οι δύο μπορούν να κάνουν δώρα!Μάλλον όμως στάθηκες σε κάποιες εκφράσεις του κειμένου και γι'αυτό αναρωτιέσαι!

      Διαγραφή
    2. Ναι,νομίζω και οι δύο μπορούν να κάνουν δώρα!Μάλλον όμως στάθηκες σε κάποιες εκφράσεις του κειμένου και γι'αυτό αναρωτιέσαι!

      Διαγραφή
    3. Ναι, προφανώς και οι 2 μπορούν να κάνουν δώρα, όπως μπορούν και να μην κάνουν δώρα. Στάθηκα περισσότερο στα είδη των δώρων που παρουσιάζεις, όχι σε εκφράσεις.

      Διαγραφή
    4. Αν σε δυσκολεύει η πρώτη κατασκευή που απαιτεί και λεπτή κινητικότητα, τότε θα μπορούσες να προσφέρεις μια σοκολάτα ή να αγοράσεις ένα κερί ή ένα λουλούδι. Αυτά μπορούν και τα δύο φύλα να τα προσφέρουν.

      Διαγραφή
  6. Μη με παρεξηγησεις. Η αναρτηση σου ειναι πολύ ωραία, απλα θεωρώ οτι τα δώρα στα οποία αναφέρεσαι δεν είναι του γούστου του αντρικού πληθυσμού και θα ικανοποιήσουν μόνο εμάς τις γυναίκες. Για αυτό ρώτησα αν η αναρτηση απευθυνεται και στους 2. Θεωρώ δηλαδή οτι απευθυνεται κατα βάση στους άντρες και το τι να δώσουν στις γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι καταλαβαίνω τι θέλεις να πείς.Ωστόσο χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτηση και μπήκες στον κόπο να σχολιάσεις.Είναι πολύ σημαντικό για μένα να δέχομαι σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή