Λεμονόπιτα,παρέα και συμπάθεια!

Επειδή τις τελευταίες μέρες μας είχε πιάσει μια μελαγχολία, αποφάσισα να φτιάξω τη διάθεση μας και να μαγειρέψω κάτι νόστιμο και να καλέσω για φαγητό αγαπημένα πρόσωπα. Το ραντεβού δόθηκε για το Σάββατο , η παρέα δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και ξεκίνησαν οι ετοιμασίες.

Αποφάσισα να φτιάξω κρέπες γεμιστές στο φούρνο,κανελόνια και μια απίθανη λεμονόπιτα από το βραβευμένο μπλόγκ της  Νίκης από το Βήμα Γκουρμέ όπου και θα βρείτε τη συνταγή.Σάββατο πρωί έγιναν τα τελευταία ψώνια και οι κατσαρόλες πήραν φωτιά. Όλα ήταν έτοιμα στην ώρα τους και οι αγαπημένοι μου θείοι ήρθαν στο σπίτι  και μας ζέσταναν με το χαμόγελό και την παρουσία τους.



Μου αρέσουν αυτές οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, περνάμε πάντα καλά,με χαλαρώνουν και με  κάνουν να νιώθω πως οι δικοί μου άνθρωποι με αγαπούν ειλικρινά. Τώρα θα μου πείτε πως συνήθως όταν βρίσκονται τα σόγια όλο και κάποιος θα εκνευριστεί (συμβαίνει συχνά,μη μου πείτε ότι δεν το έχετε ζήσει), αλλά οι συγκεκριμένοι είναι τόσο θετικοί άνθρωποι και  γεμίζουν την καρδιά σου μόνο καλά συναισθήματα.

Μέχρι την επόμενη συνάντηση μας εύχομαι να είμαστε όλοι καλά!

Σας φιλώ!




nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

7 σχόλια:

  1. Ααα λεμονόπιτα!! Αγαπημένο γλυκό!! Την έκανα ξαι εγώ αρκετές φορές στις μαζώξεις.
    Όσο για την γκρίνια είναι αναπόφευκτη όταν μαζευόμαστε πολλοί.
    Τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι'εμένα είναι το αγαπημένο μου μακάρι να μπορούσα να βάλω επάνω και μαρέγκα αλλά δεν έχω το έχω πολύ!

      Διαγραφή
  2. Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι με ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή