Προστατευω τα μαλλια με λαδι καρυδας!!


Μετά από πάαααααααρα πολύ καιρό νομίζω πως ήρθε η ώρα για νέα ανάρτηση.Αυτήν τη φορά σας έχω ένα μικρό μυστικό,τόσο απλό και εύκολο για να προστατέψετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι από τον ήλιο και τη θάλασσα.
Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις καρύδες τελευταία,σας έχω και εγώ την καρύδα στο πλάνο για αυτό το καλοκαίρι. Δύο πράγματα θα χρειαστείτε, ένα μπουκαλάκι με βαποριζάτέρ και λάδι καρύδας που πλέον μπορείτε να βρείτε εύκολα παντού και σε διάφορες τιμές.



Το λάδι καρύδας είναι φυσικό αντηλιακό με δείκτη προστασίας 8 και πλούσιο σε λιπαρά οξέα όπως και βιταμίνες.Εκτός από το να το έχουμε στη διατροφή μας το χρησιμοποιούμε και με διάφορους άλλους τρόπους.Γι'αυτό λοιπόν,φέτος το καλοκαίρι πριν βγείτε στην παραλία,βρέξτε τα μαλλιά σας και ψεκάστε μετά λάδι καρύδας,εκτός από την υπέροχη μυρωδιά θα έχετε και την προστασία.

Βέβαια αφού γυρίσετε από το μπάνιο σας και λουστείτε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν μαλακτικό αν βάλετε μια μικρή ποσότητα στα βρεγμένα μαλλιά σας,εννοείται ότι δε ξεβγάζουμε. Και φυσικά εκτός από τα μαλλιά το λάδι καρύδας είναι τέλειο για ενυδάτωση του σώματος αλλά και για να κάνετε το ντεμακιγιάζ σας.


Αυτά από εμένα,καλές βουτιές!!!

Σας φιλώ!!

nanarinia

Θα με βρείτε κι εδώ:

2 σχόλια:

  1. Το λάδι καρύδας είναι εξαιρετικό και φοβερά θεραπευτικό! Το χρησιμοποιώ και εγω σε πολλά σημεία του σώματός μου!!!!!!!!Ειδικά στην παραλία δεν το αποχωρίζομαι, όπως επίσης και το φυτικό Monoi De Tahiti μου 100% γνήσιο λάδι γαρδένια!!!!!!!!! Καλές βουτιές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που αναφέρεις δεν το έχω δοκιμάσει θα μπει στα υπ'οψιν!

      Διαγραφή